T'HO  PORTEM  A  CASA
SERVEI A DOMICILI

Política de Privacitat


Política de Privacitat
Protecció de dades de caràcter personal
AUTOSERVEICARME.CAT garanteix la seguretat de les dades de caràcter personal obtingudes a través de la pàgina www.autoserveicarme.cat, tot això, de conformitat amb allò establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, així com per qualsevol altra normativa que li sigui aplicable. IMPORTANT: Si decidiu registrar-vos com a usuari de la pàgina www.autoserveicarme.cat és possible que prèviament a això, se us requereixi de forma obligatòria certa informació de caràcter personal. Per això, abans de remetre qualsevol dada de caràcter personal, se us requereix l'obligatorietat de llegir i acceptar la present Declaració sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, pregant-li que en cas que no estigui d'acord amb aquesta procedeixi a abandonar la pàgina www.autoserveicarme.cat.
Finalitat del processament de dades de caràcter personal
És possible que degut a la utilització de la pàgina www.autoserveicarme.cat, us siguin sol·licitades com a usuari algunes dades de caràcter personal. La finalitat primordial del tractament de les dades de caràcter personal que li són requerides a través de la pàgina www.autoserveicarme.cat, no és altra que aconseguir oferir-li un servei de qualitat amb què poder-li facilitar la informació sol·licitada sobre els nostres productes de forma ràpida i eficaç, així com poder oferir un servei personalitzat capaç de satisfer les seves necessitats i exigències. Així mateix, aquestes dades podran ser utilitzades amb les finalitats següents (Publicitat – Màrqueting – Prospecció Comercial).
Consentiment previ per al tractament de dades de caràcter personal
L'usuari és lliure de facilitar o no les dades de caràcter personal que li siguin requerides, no obstant algunes dades són absolutament necessàries per oferir-li un servei de qualitat amb què poder-li facilitar la informació sol·licitada sobre els nostres productes de forma ràpida i eficaç, així com poder oferir-li un servei personalitzat capaç de satisfer les seves necessitats i exigències, per això, la seva negativa a facilitar-nos aquestes dades ens pot impedir totalment o parcialment prestar-li el servei sol·licitat. L'usuari garanteix que les dades personals facilitades són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació. En qualsevol cas, autoserveicarme.cat entendrà que pel fet que l'usuari remeti les seves dades de caràcter personal a través de la pàgina www.autoserveicarme.cat o mitjançant email, o per qualsevol altre mitjà, se li autoritza expressament per incorporar-hi dades que li siguin facilitades als fitxers tractats per autoserveicarme.cat, tot això, de conformitat amb allò establert a l'article 6.1 de la LOPD. Les vostres dades no seran cedides ni comunicades a tercers. L'usuari en qualsevol moment podrà revocar el seu consentiment, sense efectes retroactius, que les seves dades de caràcter personal siguin tractades, cosa que alhora podria suposar el que se li puguin deixar de prestar total o parcial els serveis sol·licitats.
Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic.
En compliment del que estableix l'article 22 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic (LSSICE), autoserveicarme.cat comunica als usuaris que envien les dades la intenció enviar comunicacions comercials per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Així mateix, els titulars manifesten conèixer aquesta intenció i presten el seu consentiment exprés per a la recepció de les comunicacions esmentades, en cas contrari, amb l'enviament previ de les dades, s'habilitarà l'opció als usuaris a oposar-s'hi.
Accés, rectificació, oposició i cancel·lació de dades de caràcter personal
Qualsevol usuari pot exercir en tot moment els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant email a la següent adreça: info@autoserveicarme.cat.”

Correo
Llamada
Asignación
Acerca de
Instagram