T'HO  PORTEM  A  CASA
SERVEI  A  DOMICILI

RACÓ  GOURMET

OLIS MACIÀOLIS MACIÀ ARTESA DE SEGRE


                  

Oli d'oliva 2 litresBotella de 2 litres d’oli d’oliva verge extra. Oli d’olives arbequines i verdiell amb un sabor autèntic i un baix nivell d’acidesa


Oli d'oliva 5 litresGarrafa de 5 litres d’oli d’oliva verge extra. Oli d’olives arbequines i verdiell amb un sabor autèntic i un baix nivell d’acidesa.


Oli d'oliva ecoLlauna de 3 litres d’oli d’oliva verge extra ecològic. Oli d’olives arbequines 100% amb un sabor autèntic i un baix nivell d’acidesa.


Vinagre de Cabernet SauvignonVinagre de vi negre de la varietat cabernet sauvignon. Un vinagre de sabor agredolç i tons afruitats en la seva aroma.


Vinagre balsàmic de MòdenaEl vinagre balsàmic de Mòdena destaca per color marró brillant. El seu aroma penetrant es combina amb un sabor equilibrat i agredolç. Ampolla de vidre de 250 ml. Segell IGP.


Olivada d'empeltreOlivada molt suau d'empeltre, que ajuda a potenciar els sabors de plats freds i calents. També es pot prendre com aperitiu.


Olivada dolçaOlivada molt suau amb un toc dolç, que ajuda a potenciar els sabors de plats freds i calents. També es pot prendre com aperitiu.


Olivada PicantOlivada molt suau amb un toc picant, que ajuda a potenciar els sabors de plats freds i calents. També es pot prendre com a aperitiu


Olivada d’AllOlivada molt suau amb un toc d’all, que ajuda a potenciar els sabors de plats freds i calents. També es pot prendre com aperitiu.


Olivada d’olives arbequinesOlivada molt suau d’olives arbequines, que ajuda a potenciar els sabors de plats freds i calents. També es pot prendre com aperitiu.


Olives ArbequinasPot Olives Arbequines 400 gr


Olives arbequinesPot Olives Arbequines 160 gr


FERRERCONSERVAS FERRER SANTPEDOR      


 


 


 


 

HIDACONSERVAS HIDA MURCIA

CONSERVAS MATA JAÉNCONSERVAS MATA JAÉN

 


SANMARTIPASTAS SANMARTI CALDES DE MONTBUI

PASTAS I SALSES GAROFALOPASTAS I SALSES GAROFALO


Cafès Novell Vilafranca del penedèsCafès Novell Vilafranca del penedès

Càpsules Ristretto Residu

100% compostables i compatibles amb Nespresso®

Càpsules Intenso Residu

100% compostables i compatibles amb Nespresso®

Càpsules Decaffeinato Residu

100% compostables i compatibles amb Nespresso®

Càpsules Cremoso Residu

100% compostables i compatibles amb Nespresso®

Càpsules Ristretto Residu (10U) 100% compostables i compatibles amb Nespresso®Propietats Principals: Càpsules monodosi de cafès orgànics, compatibles amb Nespresso® i 100% COMPOSTABLES. S’HAN DE DIPOSITAR a la secció orgànica de residus urbans. Recomanacions de consum: Per als amants del cafè més torrat. Origen i característiques: La varietat Ristretto presenta un blend de cafès orgànics, portats a un torrat extrem per seduir als que busquen un cafè més amarg i amb cos. Lleugeres notes fumades, la presència de cacau pur, tocs de regalèssia i un record a cervesa negra de pub defineixen aquesta tassa de cafè torrada pel diable


Càpsules Intenso Residu (10U) 100% compostables i compatibles amb Nespresso®Propietats Principals: Càpsules monodosi de cafès orgànics, compatibles amb Nespresso® i 100% COMPOSTABLES. S’HAN DE DIPOSITAR a la secció orgànica de residus urbans. Recomanacions de consum: Per als amants del cafè intens, especialment recomanat per a Ristretto i Espresso. Origen i característiques: La varietat Intenso presenta un blend de cafès aràbics i robusta en el seu punt òptim de torrat, el qual proporciona una tassa d’espresso dolça però intensa. Les càlides notes de xocolata i vainilla donen estructura a una tassa amb marcat accent italià.


Càpsules Decaffeinato Residu (10U) 100% compostables i compatibles amb Nespresso®Propietats Principals: Càpsules monodosi de cafès orgànics, compatibles amb Nespresso® i 100% COMPOSTABLES. S’HAN DE DIPOSITAR a la secció orgànica de residus urbans. Recomanacions de consum: Per a gaudir del cafè a qualsevol hora del dia. Origen i característiques: La varietat Decaffeinato presenta una selecció de cafès aràbics orgànics que aporten uns matisos en tassa idèntics als d’un gran espresso, amb notes cítriques i florals en aroma. El procés de descafeïnat totalment natural el converteix en un espresso impecable, sense retrogustos químics.


Càpsules Cremoso Residu (10U) 100% compostables i compatibles amb Nespresso®Propietats Principals: Càpsules monodosi de cafès orgànics, compatibles amb Nespresso® i 100% COMPOSTABLES. S’HAN DE DIPOSITAR a la secció orgànica de residus urbans. Recomanacions de consum: Per a començar el dia. Especialment recomanat per a combinacions amb llet. Origen i característiques: La varietat Cremoso presenta una composició d’intensitat i cremositat persistent fins a l’últim glop. Un espresso que ens omple de cafeïna, vigor, força i energia, amb aromes de cedre i camamilla i notes en boca de pa torrat, cacauets i regalèssia.


Café Natural Aràbic Mòlt
Cafè Natural Mòlt 100% Aràbic

Café Natural Aràbic Mòlt Cafè Natural Mòlt 100% AràbicPropietats Principals: Cafè Natural Mòlt 100% Aràbic. Recomanacions de consum: Indicat per a tot tipus d’elaboracions: Espresso, Moka, Chemex, V60, etc. Origen i característiques: Blend 100% aràbic que resulta en una tassa agradable, de balanç dolc, amb cos notable i forta personalitat


 


Café Natural Aràbic en Gra
Cafè Natural en Gra 100% Aràbic

Café Natural Aràbic en Gra Cafè Natural en Gra 100% AràbicPropietats Principals: Cafè Natural en Gra 100% Aràbic. Recomanacions de consum: Pensat per a moldre a casa. Indicat per a tot tipus d’elaboracions: Espresso, Moka, Chemex, V60, etc. Origen i característiques: Blend 100% aràbic que resulta en una tassa agradable, de balanç dolc, amb cos notable i forta personalitat.

Correo
Llamada
Asignación
Acerca de
Instagram