T'HO  PORTEM  A  CASA
SERVEI A DOMICILI

RACÓ  GOURMET


 


 


 


 


 

HIDA CONSERVAS HIDA MURCIA

CONSERVAS MATA JAÉN CONSERVAS MATA JAÉN

 


SANMARTI PASTAS SANMARTI CALDES DE MONTBUI

PASTAS I SALSES GAROFALO PASTAS I SALSES GAROFALO


Cafès Novell Vilafranca del penedès Cafès Novell Vilafranca del penedès

Càpsules Ristretto Residu

100% compostables i compatibles amb Nespresso®

Càpsules Intenso Residu

100% compostables i compatibles amb Nespresso®

Càpsules Decaffeinato Residu

100% compostables i compatibles amb Nespresso®

Càpsules Cremoso Residu

100% compostables i compatibles amb Nespresso®

Càpsules Ristretto Residu (10U) 100% compostables i compatibles amb Nespresso® Propietats Principals: Càpsules monodosi de cafès orgànics, compatibles amb Nespresso® i 100% COMPOSTABLES. S’HAN DE DIPOSITAR a la secció orgànica de residus urbans. Recomanacions de consum: Per als amants del cafè més torrat. Origen i característiques: La varietat Ristretto presenta un blend de cafès orgànics, portats a un torrat extrem per seduir als que busquen un cafè més amarg i amb cos. Lleugeres notes fumades, la presència de cacau pur, tocs de regalèssia i un record a cervesa negra de pub defineixen aquesta tassa de cafè torrada pel diable


Càpsules Intenso Residu (10U) 100% compostables i compatibles amb Nespresso® Propietats Principals: Càpsules monodosi de cafès orgànics, compatibles amb Nespresso® i 100% COMPOSTABLES. S’HAN DE DIPOSITAR a la secció orgànica de residus urbans. Recomanacions de consum: Per als amants del cafè intens, especialment recomanat per a Ristretto i Espresso. Origen i característiques: La varietat Intenso presenta un blend de cafès aràbics i robusta en el seu punt òptim de torrat, el qual proporciona una tassa d’espresso dolça però intensa. Les càlides notes de xocolata i vainilla donen estructura a una tassa amb marcat accent italià.


Càpsules Decaffeinato Residu (10U) 100% compostables i compatibles amb Nespresso® Propietats Principals: Càpsules monodosi de cafès orgànics, compatibles amb Nespresso® i 100% COMPOSTABLES. S’HAN DE DIPOSITAR a la secció orgànica de residus urbans. Recomanacions de consum: Per a gaudir del cafè a qualsevol hora del dia. Origen i característiques: La varietat Decaffeinato presenta una selecció de cafès aràbics orgànics que aporten uns matisos en tassa idèntics als d’un gran espresso, amb notes cítriques i florals en aroma. El procés de descafeïnat totalment natural el converteix en un espresso impecable, sense retrogustos químics.


Càpsules Cremoso Residu (10U) 100% compostables i compatibles amb Nespresso® Propietats Principals: Càpsules monodosi de cafès orgànics, compatibles amb Nespresso® i 100% COMPOSTABLES. S’HAN DE DIPOSITAR a la secció orgànica de residus urbans. Recomanacions de consum: Per a començar el dia. Especialment recomanat per a combinacions amb llet. Origen i característiques: La varietat Cremoso presenta una composició d’intensitat i cremositat persistent fins a l’últim glop. Un espresso que ens omple de cafeïna, vigor, força i energia, amb aromes de cedre i camamilla i notes en boca de pa torrat, cacauets i regalèssia.


Café Natural Aràbic Mòlt
Cafè Natural Mòlt 100% Aràbic

Café Natural Aràbic Mòlt Cafè Natural Mòlt 100% Aràbic Propietats Principals: Cafè Natural Mòlt 100% Aràbic. Recomanacions de consum: Indicat per a tot tipus d’elaboracions: Espresso, Moka, Chemex, V60, etc. Origen i característiques: Blend 100% aràbic que resulta en una tassa agradable, de balanç dolc, amb cos notable i forta personalitat


 


Café Natural Aràbic en Gra
Cafè Natural en Gra 100% Aràbic

Café Natural Aràbic en Gra Cafè Natural en Gra 100% Aràbic Propietats Principals: Cafè Natural en Gra 100% Aràbic. Recomanacions de consum: Pensat per a moldre a casa. Indicat per a tot tipus d’elaboracions: Espresso, Moka, Chemex, V60, etc. Origen i característiques: Blend 100% aràbic que resulta en una tassa agradable, de balanç dolc, amb cos notable i forta personalitat.

Correo
Llamada
Asignación
Acerca de
Instagram