T'HO  PORTEM  A  CASA
SERVEI  A  DOMICILI

carnisseria  I  XARCUTERIA

                                                Carn fresca,fresca i xarcuteria......                                        





Carn fresca,fresca............ i a més a més xarcuteria servim diàriament al nostre establiment al tall.


Fidels als nostres orígens oferim als nostres clients un servei personalitzat basat en el servei diari i l'atenció del nostre equip . Posem a la disposició del client tot tipus de carns fresques (porc, vedella, xai, aus, conill...) i el seu especejament. El nostre objectiu és donar un servei professional des de el petit comerç tradicional.




Quan consumim carn, és important donar suport a productes de proximitat provinents de la ramaderia
ecològica i sistemes mixtos de cultiu-ramaderia i ramaderia extensiva, és a dir, “la ramaderia que apro-
fita recursos farratgers locals mitjançant pasturatge, generalment amb races i varietats adaptades a les
condicions del seu entorn i que tenen un nivell baix d’entrades externes, tant materials (pinsos i altres ali-
ments) com energètiques, i es desenvolupa en unes condicions de sostenibilitat.

Planifica la teva compra amb antelació per evitar comprar més quantitat de producte del que necessites per evitar el malbaratament dels aliments.

Al Autoserve Carme hi trobaràs una àmplia diversitat  productes per fer-te més fàcil la compra. Disposa d'una completa secció carnisseria  xarcuteria i refrigerats, no trobaràs quantitats excessives per tal de garantir la rotació del producte fresc en benefici dels nostres clients. Qualsevol de les teves necessitats quedaran satisfetes amb l'orientació que t'oferirem.

AUS




POLLASTRE SENCERPOLLASTRE SENCER


POLLASTRE A QUARTSPOLLASTRE A QUARTS


CUIXES DE POLLASTRECUIXES DE POLLASTRE


PERNILETS DE POLLASTREPERNILETS DE POLLASTRE


CONTRACUIXES POLLASTRECONTRACUIXES POLLASTRE


PIT DE POLLASTRE FILETSPIT DE POLLASTRE FILETS


PIT DE POLLASTREPIT DE POLLASTRE


ALETES DE POLLASTREALETES DE POLLASTRE


PICANTONSPICANTONS


GUATLLESGUATLLES


Blanqueta de gall d’indiBlanqueta de gall d’indi



CONILL




CONILL SENCERCONILL SENCER


CONILL A QUARTSCONILL A QUARTS




 ELABORATS

BOTIFARRA ESPECIALBOTIFARRA ESPECIAL


BOTIFARRA PORC SELECTABOTIFARRA PORC SELECTA


BOTIFARRA DE ROVELLONS (TEMPORADA)BOTIFARRA DE ROVELLONS (TEMPORADA)


BOTIFARRA DE CALÇOTS (TEMPORADA)BOTIFARRA DE CALÇOTS (TEMPORADA)


BOTIFARRA DE ESCALIVADA (P. TEMPORAL)BOTIFARRA DE ESCALIVADA (P. TEMPORAL)


BOTIFARRA DE ROQUEFORT (P. TEMPORAL)BOTIFARRA DE ROQUEFORT (P. TEMPORAL)


SALSITXES DE PORCSALSITXES DE PORC


PINTXOS DE PORCPINTXOS DE PORC


XORIÇ LLIGATXORIÇ LLIGAT


BOTIFARRA DE CEBA (MORCILLA)BOTIFARRA DE CEBA (MORCILLA)


SALSITXES DE POLLASTRESALSITXES DE POLLASTRE


Carn picada de vedellaCarn picada de vedella


Carn picada de porcCarn picada de porc


MandonguillesMandonguilles


Hamburguesa de vedellaHamburguesa de vedella


Hamburguesa de pollastreHamburguesa de pollastre






OVÍ




Pany de xai sense tornaPany de xai sense torna


Ternasco de AragónTernasco de Aragón


Cuixa de xaiCuixa de xai


Espatlla de xaiEspatlla de xai






CAPRÍ




CabritCabrit


Cuixa de cabritCuixa de cabrit


Pany de cabritPany de cabrit


Cabrit tallatCabrit tallat






 

 VEDELLA

Mitjana de vedella La mitjana de vedella és una carn sucosa, tendra i neta. S’inicia a l’agulla i continua al llarg de l’espina dorsal fins la cinquena o setena costella. D’aquesta part és d’on s’obtenen els ”chuletones” si es talla amb la costella o l’entrecot si no té os. A causa del greix infiltrat, és una part tendra i saborosa del llom.


Cap de mort de vedellaCap de mort de vedella El cap de mort de vedella està format per dues parts, una propera a la culata de la cuixa més sucosa i tendra, i una altra propera al genoll que compta amb més tendons. Es localitza en el terç posterior. Part superior de la cuixa, propera a la culata. És de forma ovoide. S’obtenen molt bons filets i medallons a la planxa o fregits. La carn del cap de mort de vedella és apta per arrebossar i també serveix per brasa i rostir.


Bistec de pobre de vedellaBistec de pobre de vedella


Culata cuixa de vedellaCulata cuixa de vedella És una carn sucosa i tendra que no té massa greix. Es localitza en el terç posterior, situada a la part més alta de la cuixa. Amb forma triangular. Consta de dues peces: – Cua, situada en l’angle més agut – Cor Apta per a tot tipus de preparats. És una carn bona pel tall en filets. La cua se sol fer servir sencera, al ”cantero” s’elabora el filet-mignon o roast-beef. El cor es fa servir per rumsteak (filet de 500g. per a dos.)


Jarret de vedellaJarret de vedella


Llata de vedellaLlata de vedella Carn magra. És la peça més petita de la canal, amb forma aixafada. Es localitza en el terç anterior. Cara extrema de l’espatlla que recobreix l’os. Es troba recoberta per la pel·lícula blanquinosa anomenada ”tez”. Es fa servir per guisats, ragús i rostits. També s’obtenen filets i serveix per picar.


Rostit de vedellaRostit de vedella


Filet de vedellaFilet de vedella


Estofar de vedellaEstofar de vedella B.G. Es considera una peça una mica dura que sol requerir una cocció perllongada. Es localitza en el terç anterior. Són els músculs baixos de la cavitat toràcica que es recolzen en l’estèrnum. És ideal per omplir i rostir, també es pot emprar en guisats, així com per a carn ”mechada” i tacs per a fondues.









PORCÍ




Llonzat de porc “Selecta”Llonzat de porc “Selecta”


Llom de porc SelectaLlom de porc Selecta


Costella de porcCostella de porc


Filet de porcFilet de porc


Llom florejatLlom florejat


Papada de porcPapada de porc


Carn magra del collCarn magra del coll


Ossos del collOssos del coll


Galtes de porcGaltes de porc


Carn magra del coll a tacosCarn magra del coll a tacos


Peus de porcPeus de porc


Careta de porcCareta de porc


Cansalada de porcCansalada de porc





 OUS

Ous de guatllaOus de guatlla


Ous LOus L


Ous xlOus xl



 PRECUINATS  I  REFRIGERATS





Truita de patatasTruita de patatas


Pizzas varietatsPizzas varietats


Pizza forn de pedra pernilPizza forn de pedra pernil


Pizza forn de pedra biancaPizza forn de pedra bianca






Nuggets de pollastreNuggets de pollastre


TofuTofu


LlardonsLlardons


Canelons amb beixamelCanelons amb beixamel










 XARCUTERIA

 

Xoriç especial “Revilla”Xoriç especial “Revilla”


Xoriç ibèric de glaXoriç ibèric de gla


Salchichón ibèric de glaSalchichón ibèric de gla


Llom adobatLlom adobat


Llom curat “Duroc”Llom curat “Duroc”


Xoriç “Pamplonica”Xoriç “Pamplonica”


Llonganissa “Avi Serra”Llonganissa “Avi Serra”


Espetec de “l’Avi Serra”Espetec de “l’Avi Serra”


Salchichón cular “Serratelles”Salchichón cular “Serratelles”


Centre de pernil de la casaCentre de pernil de la casa


Braons de pernil curatBraons de pernil curat


Cap de porc senglarCap de porc senglar


Cansalada ibèricaCansalada ibèrica


Ossos blancs salatsOssos blancs salats


Xoriç dolçXoriç dolç


Xoriç picantXoriç picant


Pit de gall d’indi “Campofrío”Pit de gall d’indi “Campofrío”


Pernil cuit “Bonnatur”Pernil cuit “Bonnatur”


Lunch pamplonicaLunch pamplonica


Catalana Catalana "Salgot"


Botifarra de perol blancaBotifarra de perol blanca


Botifarra de perol negreBotifarra de perol negre


Bisbe de l'emporda blancBisbe de l'emporda blanc


Bisbe de l'emporda nergreBisbe de l'emporda nergre


Botifarra d'ouBotifarra d'ou


Botifarra d'ou all i julivertBotifarra d'ou all i julivert


Sobrassada de MallorcaSobrassada de Mallorca


Salami ampleSalami ample


Bacó fumatBacó fumat

















FORMATGES




 

































 DERIVATS LACTICS













 

Correo
Llamada
Asignación
Acerca de
Instagram