T'HO  PORTEM  A  CASA
SERVEI A DOMICILI

carnisseria  I  XARCUTERIA

                                                Carn fresca,fresca i xarcuteria......                                        





Carn fresca,fresca............ i a més a més xarcuteria servim diàriament al nostre establiment al tall.


Fidels als nostres orígens oferim als nostres clients un servei personalitzat basat en el servei diari i l'atenció del nostre equip . Posem a la disposició del client tot tipus de carns fresques (porc, vedella, xai, aus, conill...) i el seu especejament. El nostre objectiu és donar un servei professional des de el petit comerç tradicional.




Quan consumim carn, és important donar suport a productes de proximitat provinents de la ramaderia
ecològica i sistemes mixtos de cultiu-ramaderia i ramaderia extensiva, és a dir, “la ramaderia que apro-
fita recursos farratgers locals mitjançant pasturatge, generalment amb races i varietats adaptades a les
condicions del seu entorn i que tenen un nivell baix d’entrades externes, tant materials (pinsos i altres ali-
ments) com energètiques, i es desenvolupa en unes condicions de sostenibilitat.

Planifica la teva compra amb antelació per evitar comprar més quantitat de producte del que necessites per evitar el malbaratament dels aliments.

Al Autoserve Carme hi trobaràs una àmplia diversitat  productes per fer-te més fàcil la compra. Disposa d'una completa secció carnisseria  xarcuteria i refrigerats, no trobaràs quantitats excessives per tal de garantir la rotació del producte fresc en benefici dels nostres clients. Qualsevol de les teves necessitats quedaran satisfetes amb l'orientació que t'oferirem.

AUS




POLLASTRE SENCER POLLASTRE SENCER


POLLASTRE A QUARTS POLLASTRE A QUARTS


CUIXES DE POLLASTRE CUIXES DE POLLASTRE


PERNILETS DE POLLASTRE PERNILETS DE POLLASTRE


CONTRACUIXES POLLASTRE CONTRACUIXES POLLASTRE


PIT DE POLLASTRE FILETS PIT DE POLLASTRE FILETS


PIT DE POLLASTRE PIT DE POLLASTRE


ALETES DE POLLASTRE ALETES DE POLLASTRE


PICANTONS PICANTONS


GUATLLES GUATLLES


Blanqueta de gall d’indi Blanqueta de gall d’indi



CONILL




CONILL SENCER CONILL SENCER


CONILL A QUARTS CONILL A QUARTS




 ELABORATS

BOTIFARRA ESPECIAL BOTIFARRA ESPECIAL


BOTIFARRA PORC SELECTA BOTIFARRA PORC SELECTA


BOTIFARRA DE ROVELLONS (TEMPORADA) BOTIFARRA DE ROVELLONS (TEMPORADA)


BOTIFARRA DE CALÇOTS (TEMPORADA) BOTIFARRA DE CALÇOTS (TEMPORADA)


BOTIFARRA DE ESCALIVADA (P. TEMPORAL) BOTIFARRA DE ESCALIVADA (P. TEMPORAL)


BOTIFARRA DE ROQUEFORT (P. TEMPORAL) BOTIFARRA DE ROQUEFORT (P. TEMPORAL)


SALSITXES DE PORC SALSITXES DE PORC


PINTXOS DE PORC PINTXOS DE PORC


XORIÇ LLIGAT XORIÇ LLIGAT


BOTIFARRA DE CEBA (MORCILLA) BOTIFARRA DE CEBA (MORCILLA)


SALSITXES DE POLLASTRE SALSITXES DE POLLASTRE


Carn picada de vedella Carn picada de vedella


Carn picada de porc Carn picada de porc


Mandonguilles Mandonguilles


Hamburguesa de vedella Hamburguesa de vedella


Hamburguesa de pollastre Hamburguesa de pollastre






OVÍ




Pany de xai sense torna Pany de xai sense torna


Ternasco de Aragón Ternasco de Aragón


Cuixa de xai Cuixa de xai


Espatlla de xai Espatlla de xai






CAPRÍ




Cabrit Cabrit


Cuixa de cabrit Cuixa de cabrit


Pany de cabrit Pany de cabrit


Cabrit tallat Cabrit tallat






 

 VEDELLA

Mitjana de vedella La mitjana de vedella és una carn sucosa, tendra i neta. S’inicia a l’agulla i continua al llarg de l’espina dorsal fins la cinquena o setena costella. D’aquesta part és d’on s’obtenen els ”chuletones” si es talla amb la costella o l’entrecot si no té os. A causa del greix infiltrat, és una part tendra i saborosa del llom.


Cap de mort de vedella Cap de mort de vedella El cap de mort de vedella està format per dues parts, una propera a la culata de la cuixa més sucosa i tendra, i una altra propera al genoll que compta amb més tendons. Es localitza en el terç posterior. Part superior de la cuixa, propera a la culata. És de forma ovoide. S’obtenen molt bons filets i medallons a la planxa o fregits. La carn del cap de mort de vedella és apta per arrebossar i també serveix per brasa i rostir.


Bistec de pobre de vedella Bistec de pobre de vedella


Culata cuixa de vedella Culata cuixa de vedella És una carn sucosa i tendra que no té massa greix. Es localitza en el terç posterior, situada a la part més alta de la cuixa. Amb forma triangular. Consta de dues peces: – Cua, situada en l’angle més agut – Cor Apta per a tot tipus de preparats. És una carn bona pel tall en filets. La cua se sol fer servir sencera, al ”cantero” s’elabora el filet-mignon o roast-beef. El cor es fa servir per rumsteak (filet de 500g. per a dos.)


Jarret de vedella Jarret de vedella


Llata de vedella Llata de vedella Carn magra. És la peça més petita de la canal, amb forma aixafada. Es localitza en el terç anterior. Cara extrema de l’espatlla que recobreix l’os. Es troba recoberta per la pel·lícula blanquinosa anomenada ”tez”. Es fa servir per guisats, ragús i rostits. També s’obtenen filets i serveix per picar.


Rostit de vedella Rostit de vedella


Filet de vedella Filet de vedella


Estofar de vedella Estofar de vedella B.G. Es considera una peça una mica dura que sol requerir una cocció perllongada. Es localitza en el terç anterior. Són els músculs baixos de la cavitat toràcica que es recolzen en l’estèrnum. És ideal per omplir i rostir, també es pot emprar en guisats, així com per a carn ”mechada” i tacs per a fondues.









PORCÍ




Llonzat de porc “Selecta” Llonzat de porc “Selecta”


Llom de porc Selecta Llom de porc Selecta


Costella de porc Costella de porc


Filet de porc Filet de porc


Llom florejat Llom florejat


Papada de porc Papada de porc


Carn magra del coll Carn magra del coll


Ossos del coll Ossos del coll


Galtes de porc Galtes de porc


Carn magra del coll a tacos Carn magra del coll a tacos


Peus de porc Peus de porc


Careta de porc Careta de porc


Cansalada de porc Cansalada de porc





 OUS

Ous de guatlla Ous de guatlla


Ous L Ous L


Ous xl Ous xl



 PRECUINATS  I  REFRIGERATS





Truita de patatas Truita de patatas


Pizzas varietats Pizzas varietats


Pizza forn de pedra pernil Pizza forn de pedra pernil


Pizza forn de pedra bianca Pizza forn de pedra bianca






Nuggets de pollastre Nuggets de pollastre


Tofu Tofu


Llardons Llardons


Canelons amb beixamel Canelons amb beixamel










 XARCUTERIA

 

Xoriç especial “Revilla” Xoriç especial “Revilla”


Xoriç ibèric de gla Xoriç ibèric de gla


Salchichón ibèric de gla Salchichón ibèric de gla


Llom adobat Llom adobat


Llom curat “Duroc” Llom curat “Duroc”


Xoriç “Pamplonica” Xoriç “Pamplonica”


Llonganissa “Avi Serra” Llonganissa “Avi Serra”


Espetec de “l’Avi Serra” Espetec de “l’Avi Serra”


Salchichón cular “Serratelles” Salchichón cular “Serratelles”


Centre de pernil de la casa Centre de pernil de la casa


Braons de pernil curat Braons de pernil curat


Cap de porc senglar Cap de porc senglar


Cansalada ibèrica Cansalada ibèrica


Ossos blancs salats Ossos blancs salats


Xoriç dolç Xoriç dolç


Xoriç picant Xoriç picant


Pit de gall d’indi “Campofrío” Pit de gall d’indi “Campofrío”


Pernil cuit “Bonnatur” Pernil cuit “Bonnatur”


Lunch pamplonica Lunch pamplonica


Catalana Catalana "Salgot"


Botifarra de perol blanca Botifarra de perol blanca


Botifarra de perol negre Botifarra de perol negre


Bisbe de l'emporda blanc Bisbe de l'emporda blanc


Bisbe de l'emporda nergre Bisbe de l'emporda nergre


Botifarra d'ou Botifarra d'ou


Botifarra d'ou all i julivert Botifarra d'ou all i julivert


Sobrassada de Mallorca Sobrassada de Mallorca


Salami ample Salami ample


Bacó fumat Bacó fumat

















FORMATGES




 

































 DERIVATS LACTICS













 

Correo
Llamada
Asignación
Acerca de
Instagram