T'HO  PORTEM  A  CASA
SERVEI A DOMICILI

NADAL 

 CAIXES DE CAVA

CAVA JAUME SERRA  BRUT NATURE


CAVA BACH ESTRISSIMO BRUT NATURE



Per fer aquest cava escollim els millors vins blancs de raïm Macabeu, Parellada i Xarel•lo. Després d'afegir el sucre i llevats seleccionats es realitza la segona fermentació en ampolla (mètode tradicional) a les nostres caves a una temperatura mai superior als 16º C per així aconseguir una bombolla petita i persistent. Les ampolles romanen a les nostres caves en una estricta foscor i silenci un mínim de 12 mesos


Convida'm a descobrir el delicat equilibri entre les varietats Macabeu, Xarel•lo i Parellada que, després de romandre al menys 9 mesos a la cava, es mostra lluminós i brillant a la vista i complexament aromàtic en nas. I convida'm amb aperitius, entremesos, fumats, embotits, peix a la graella i mariscs.

CAIXA DE 6 AMP.      


CAIXA DE 6 AMP.  


 

CAVA MAYORSAN BRUT NATURE


CAVA MAYORSAN BRUT RESERVA


  


 


CAIXA DE 6 AMP.       


CAIXA DE 6 AMP. 


 

 

CAVA CODORNIU CLASSIC BRUT NATURE


CODORNIU PRIMA VIDES BRUT



Elaborats amb les varietats més tradicionals de la de Denominació d'Origen, com són el raïm xarel·lo, parellada i macabeu, els caves de la col·lecció Codorníu Clàssic són caves capaços de conquerir els paladars més exigents.




CAIXA DE  6 AMP.      


CAIXA DE 6 AMP.       


 

CAVA ANNA DE CODORNIU BRUT NATURE


CAVA JUVE & CAMPS BRUT NATURE RESERVA DE LA FAMILIA


 

Des de la seva primera sortida al mercat el 1984, Anna de Codorníu conquereix cors i paladars per igual amb la seva personalitat elegant i autèntica, reflex de la dona el nom de la qual llueix amb orgull.
Anna de Codorníu Brut Nature afegeix al seu cupatge clàssic de macabeu, parellada i xarel·lo la varietat Chardonnay, la qual cosa el converteix en un cava pioner a la seva època i líder en vendes a Espanya.
La versió Brut Nature d'Anna de Codorníu és una varietat una mica més amarga, sense sucre afegit, però igualment interessant.


Cava dotat d’un brillant i atractiu color daurat pàl·lid. Les seves petitíssimes i abundants bombolles, ascendeixen formant nombrosos rosaris i una corona estable. Profund, intens i elegant, ens evoca inicialment notes de fruites blanques madures. A poc a poc, la seva complexitat creix i apareixen les aromes pròpies d’una llarga criança. Records de pa torrat i un cert fons cítric completen la seva distingida aroma. La cremositat de la seva escuma s’integra perfectament al paladar, fent que el seu pas per boca sigui simultàniament fresc, ample i suggestiu. Totes les aromes que es perceben a la copa s’exhibeixen en el seu llarg final.

CAIXA DE 6 AMP.   


CAIXA DE 6 AMP.    


 


CAVA GRAMONA IMPERIAL BRUT RESERVA




Ens responsabilitzem de cada pas de l’elaboració dels nostres vins, des del camp fins a l’ampolla. Collim el raïm manualment amb caixes de 25 Kg, utilitzem taula de selecció, entrem el raïm per gravetat i el premsem sencer.
Utilitzem els caps i els cors (52,5%) del fraccionat amb les nostres premses especialitzades en el premsat de raïm sencer, amb finques provinents dels nostres 12 viticultors d’Aliances per la Terra.
El toc de licor d’expedició que prové de la nostra solera centenària aporta la signatura inconfusible de la casa, símbol d’elegància que ha fet que aquest escumós es convertís en un clàssic.
Aquest escumós té un període de criança de més de 50 mesos


CAIXA DE 6 AMPOLLES  €


 

 


CAIXES DE VI


 

VI ANTAÑO NEGRE D.O. RIOJA TEMPRANILLO


VI 828 NEGRE D.O. RIOJA TEMPRANILLO



Antaño Collita Negre està elaborat al nostre celler de Labastida amb una acurada barreja de raïms de diferents subzones de Rioja. Per això es van seleccionar els primers fruits veremats després d'un estiu immillorable per al desenvolupament vegetatiu de la vinya, abans de l'arribada de les primeres pluges. La fermentació es va fer en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada de 26 ºC, amb una maceració amb les pellofes mitjanes de 8 dies. Posteriorment va ser descubat a dipòsits de ciment, on va completar el cicle microbiològic i va reposar durant l'hivern.




CAIXA DE 6 AMP.      


CAIXA DE 6 AMP.       


















 

VI VIÑA DEL MAR NEGRE
D.O. CATALUNYA


VI PAULUS NEGRE D.O. RIOJA TEMPRANILLO



El raïm de les varietats ull de llebre i carinyena és derrapat i trepitjat perquè així pugui macerar-se amb el most extraient el color i taní desitjats per obtenir un vi de capa i intensitat mitjana. A continuació fa un descub i un lleuger premsat i segueix fermentant en bótes d'acer inoxidable a una temperatura controlada de 20-25ºC.

  


CAIXA DE 6 AMP.   


CAIXA DE 6 AMP.         


 










VI CLAMOR NEGRE D.O. COSTERS DEL SEGRE


VI RAIMAT ABADIA NEGRE D.O. COSTERS DEL SEGRE



Aspecte: vermell cirera brillant i intens amb reflexos porpra.
Nas: aromes de cirera, prunes, mores i nabius.
Boca: gust de fruites vermelles i negres del bosc amb notes de xocolata negra; tanins madurs combinats amb tocs frescos per a un final llarg i elegant.
Maridatge
Perfecte per a plats amb formatges curats, embotits, pernil, carns vermelles, porcí, rostit de xai i llegums. També amb cargols.

 


Aspecte: intens, vermell cirera amb matisos violacis.
Nas: fruita negra madura i compota de prunes amb notes de tabac, espècies i tocs de xocolata negra.
Boca: estructurat, fi i elegant; postgust llarg amb un agradable final especiat.
Maridatge
Perfecte per a carns i plats amb formatges curats, verdures, llegums o pasta.

CAIXA DE 6 AMP.        


CAIXA DE 6 AMP.       



VI BACH ESTRISSIM NEGRE D.O. CATALUNYA


VI EDERRA  NEGRE D.O. RIOJA CRIANÇA



Convida'm a conèixer com el Cabernet Sauvignon, el Merlot i el Tempranillo adquireixen un vermell picota intens amb tons morats, desprenen notes de fruita vermella, i com el vi té un gust delicadament equilibrat. I convida'm a acompanyar-lo amb carns guisades, peix de carn ferma, embotits i formatges semicurats.


Ederra Crianza cerca l'expressió fruitera i la frescor dels vins, indispensable per als vins de criança en roure. A Ederra Crianza està present la varietat Garnatxa, tradicional als coupages de la D.O.Ca. Rioja per a vins envellits amb Ull de Llebre, aportant a aquest vi negre frescor i longitud, i millorant la seva capacitat d'envelliment.

CAIXA DE 6 AMP.       


CAIXA DE 6 AMP. 


 

VI VIÑA POMAL NEGRE D.O. RIOJA CRIANÇA





La crítica internacional ha considerat Viña Pomal Crianza com el millor Rioja del món en venda al minorista (Mundus Vini 2020), no en va, és el Rioja criança més premiat del seu segment. El llegat de més de 100 anys elaborant vins de gran qualitat explica que aquest vi posi acord als experts del sector. Tens centenars de motius per degustar aquest vi que es caracteritza pels seus aromes de fruits negres i matisos a torrefactes.



CAIXA DE 6 AMP.       




 

VI BACH ESTRISSIM BLANC SEMI DOLÇ D.O. CATALUNYA


VI CLAMOR BLANC D.O. COSTERS DEL SEGRE



Convida'm a descobrir la dolçor del Xarel•lo matisada pel Macabeu, que després de 6 mesos de criança en roure americà es torna groc amb tons daurats, evocant una complexa aroma a fruites i flors amb notes de camamilla, acàcia, bergamota i mel, i arrodonit amb fines notes de fusta. El seu gust mostra una excel•lent estructura i equilibri dolçor-acidesa, amb un toc de fusta que es presenta com el complement perfecte per a foie i formatges blaus, aperitius, mariscs i guisats de peix i tota classe de dolços i rebosteria.

 


Aspecte: groc brillant amb reflexos verdosos.
Nas: fruites cítriques com llima, nectarina i un toc tropical d’aranja i mango.
Boca: frescor i dolçor equilibrades; entrada agradable amb notes cítriques i final persistent i intens tropical.
Maridatge
Complement perfecte de plats amb pollastre o carn blanca, amanides fresques, peixos, arrossos i pastes.

CAIXA DE 6 AMP.       


CAIXA DE 6 AMP.      


 

 

VI VIÑA DEL MAR BLANC SE
D.O. CATALUNYA


VI VIÑA DEL MAR BLANC SEMI DOLÇ
D.O. CATALUNYA



Tota la verema es realitza a la nit per assegurar que el raïm entri a baixa temperatura evitant així l'oxidació i conservant les aromes fresques. Els raïms es fermenten en dipòsits d'acer inoxidable a 16º C, per aconseguir vins amb gran aroma i sabors delicats. La fermentació alcohòlica durarà uns 15 dies, després se seleccionen els millors dipòsits per a l'embotellament.


Tota la verema es realitza a la nit per assegurar que el raïm entri a baixa temperatura evitant així l'oxidació i conservant les aromes fresques. Els raïms comencen a fermentar en dipòsits d'acer inoxidable a 16º C, fins que arriba al contingut de sucre residual desitjat i es para la fermentació, deixant un producte dolç com a resultat

CAIXA DE 6 AMP.        


CAIXA DE 6 AMP.          


 

 

VI SEÑORIO REAL BLANC D.O. RUEDA






De color groc palla amb lleugers rivets verdosos, net i brillant. Guanya expressivitat al nas barrejant-se aromes varietals com el fenc acabat de tallar, fonoll, amb aromes típiques de les fruites tropicals com la pinya, guaiaba i mango. A la boca és explosiu, afruitat i untuós, amb un final molt afruitat, llarg i sedós. Recomanat per a marisc i peix.

  

El raïm que s'utilitza és de les varietats ull de llebre i carinyena. Primer es desrafa i esprem. A continuació les pellofes maceren amb el most, extraient així el color i aromes desitjats i es descuba passades unes sis hores. La fermentació acaba en dipòsits d'acer inoxidable sotmesos a un control de temperatura estricte fins a acabar tots els sucres.

CAIXA DE 6 AMP.       


CAIXA DE 6 AMP.          


 





PREUS AMB I.V.A. INCLÒS






PREUS AMB I.V.A. INCLÒS


TORNA A NADAL


AVÍS  IMPORTANT  No  deixi per a última hora  la seva comanda.El TRANSPORT NO ESTÀ INCLÒS en el preu del producte.

CONDICIONS GENERALS





 

Correo
Llamada
Asignación
Acerca de
Instagram