CAIXES DE CAVA
CAVA JAUME SERRA BRUT NATURE | CAVA BACH ESTRISSIMO BRUT NATURE | ||
Per fer aquest cava escollim els millors vins blancs de raïm Macabeu, Parellada i Xarel•lo. Després d'afegir el sucre i llevats seleccionats es realitza la segona fermentació en ampolla (mètode tradicional) a les nostres caves a una temperatura mai superior als 16º C per així aconseguir una bombolla petita i persistent. Les ampolles romanen a les nostres caves en una estricta foscor i silenci un mínim de 12 mesos | Convida'm a descobrir el delicat equilibri entre les varietats Macabeu, Xarel•lo i Parellada que, després de romandre al menys 9 mesos a la cava, es mostra lluminós i brillant a la vista i complexament aromàtic en nas. I convida'm amb aperitius, entremesos, fumats, embotits, peix a la graella i mariscs. | ||
CAIXA DE 6 AMP. | CAIXA DE 6 AMP. |
CAVA MAYORSAN BRUT NATURE | CAVA MAYORSAN BRUT RESERVA | ||
| | ||
CAIXA DE 6 AMP. | CAIXA DE 6 AMP. |
CAVA CODORNIU CLASSIC BRUT NATURE | CODORNIU PRIMA VIDES BRUT | ||
Elaborats amb les varietats més tradicionals de la de Denominació d'Origen, com són el raïm xarel·lo, parellada i macabeu, els caves de la col·lecció Codorníu Clàssic són caves capaços de conquerir els paladars més exigents. | |||
CAIXA DE 6 AMP. | CAIXA DE 6 AMP. |
CAVA ANNA DE CODORNIU BRUT NATURE | CAVA JUVE & CAMPS BRUT NATURE RESERVA DE LA FAMILIA | ||
| Des de la seva primera sortida al mercat el 1984, Anna de Codorníu conquereix cors i paladars per igual amb la seva personalitat elegant i autèntica, reflex de la dona el nom de la qual llueix amb orgull. | Cava dotat d’un brillant i atractiu color daurat pàl·lid. Les seves petitíssimes i abundants bombolles, ascendeixen formant nombrosos rosaris i una corona estable. Profund, intens i elegant, ens evoca inicialment notes de fruites blanques madures. A poc a poc, la seva complexitat creix i apareixen les aromes pròpies d’una llarga criança. Records de pa torrat i un cert fons cítric completen la seva distingida aroma. La cremositat de la seva escuma s’integra perfectament al paladar, fent que el seu pas per boca sigui simultàniament fresc, ample i suggestiu. Totes les aromes que es perceben a la copa s’exhibeixen en el seu llarg final. | |
CAIXA DE 6 AMP. | CAIXA DE 6 AMP. |
CAVA GRAMONA IMPERIAL BRUT RESERVA | ||
Ens responsabilitzem de cada pas de l’elaboració dels nostres vins, des del camp fins a l’ampolla. Collim el raïm manualment amb caixes de 25 Kg, utilitzem taula de selecció, entrem el raïm per gravetat i el premsem sencer. | ||
CAIXA DE 6 AMPOLLES € |
CAIXES DE VI |
VI ANTAÑO NEGRE D.O. RIOJA TEMPRANILLO | VI 828 NEGRE D.O. RIOJA TEMPRANILLO | ||
Antaño Collita Negre està elaborat al nostre celler de Labastida amb una acurada barreja de raïms de diferents subzones de Rioja. Per això es van seleccionar els primers fruits veremats després d'un estiu immillorable per al desenvolupament vegetatiu de la vinya, abans de l'arribada de les primeres pluges. La fermentació es va fer en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada de 26 ºC, amb una maceració amb les pellofes mitjanes de 8 dies. Posteriorment va ser descubat a dipòsits de ciment, on va completar el cicle microbiològic i va reposar durant l'hivern. | |||
CAIXA DE 6 AMP. | CAIXA DE 6 AMP. |
VI VIÑA DEL MAR NEGRE | VI PAULUS NEGRE D.O. RIOJA TEMPRANILLO | ||
El raïm de les varietats ull de llebre i carinyena és derrapat i trepitjat perquè així pugui macerar-se amb el most extraient el color i taní desitjats per obtenir un vi de capa i intensitat mitjana. A continuació fa un descub i un lleuger premsat i segueix fermentant en bótes d'acer inoxidable a una temperatura controlada de 20-25ºC. | | ||
CAIXA DE 6 AMP. | CAIXA DE 6 AMP. |
VI CLAMOR NEGRE D.O. COSTERS DEL SEGRE | VI RAIMAT ABADIA NEGRE D.O. COSTERS DEL SEGRE | ||
Aspecte: vermell cirera brillant i intens amb reflexos porpra. |
| Aspecte: intens, vermell cirera amb matisos violacis. | |
CAIXA DE 6 AMP. | CAIXA DE 6 AMP. |
VI BACH ESTRISSIM NEGRE D.O. CATALUNYA | VI EDERRA NEGRE D.O. RIOJA CRIANÇA | ||
Convida'm a conèixer com el Cabernet Sauvignon, el Merlot i el Tempranillo adquireixen un vermell picota intens amb tons morats, desprenen notes de fruita vermella, i com el vi té un gust delicadament equilibrat. I convida'm a acompanyar-lo amb carns guisades, peix de carn ferma, embotits i formatges semicurats. | Ederra Crianza cerca l'expressió fruitera i la frescor dels vins, indispensable per als vins de criança en roure. A Ederra Crianza està present la varietat Garnatxa, tradicional als coupages de la D.O.Ca. Rioja per a vins envellits amb Ull de Llebre, aportant a aquest vi negre frescor i longitud, i millorant la seva capacitat d'envelliment. | ||
CAIXA DE 6 AMP. | CAIXA DE 6 AMP. |
VI VIÑA POMAL NEGRE D.O. RIOJA CRIANÇA | |||
La crítica internacional ha considerat Viña Pomal Crianza com el millor Rioja del món en venda al minorista (Mundus Vini 2020), no en va, és el Rioja criança més premiat del seu segment. El llegat de més de 100 anys elaborant vins de gran qualitat explica que aquest vi posi acord als experts del sector. Tens centenars de motius per degustar aquest vi que es caracteritza pels seus aromes de fruits negres i matisos a torrefactes. | |||
CAIXA DE 6 AMP. |
VI BACH ESTRISSIM BLANC SEMI DOLÇ D.O. CATALUNYA | VI CLAMOR BLANC D.O. COSTERS DEL SEGRE | ||
Convida'm a descobrir la dolçor del Xarel•lo matisada pel Macabeu, que després de 6 mesos de criança en roure americà es torna groc amb tons daurats, evocant una complexa aroma a fruites i flors amb notes de camamilla, acàcia, bergamota i mel, i arrodonit amb fines notes de fusta. El seu gust mostra una excel•lent estructura i equilibri dolçor-acidesa, amb un toc de fusta que es presenta com el complement perfecte per a foie i formatges blaus, aperitius, mariscs i guisats de peix i tota classe de dolços i rebosteria. |
| Aspecte: groc brillant amb reflexos verdosos. | |
CAIXA DE 6 AMP. | CAIXA DE 6 AMP. |
VI VIÑA DEL MAR BLANC SE | VI VIÑA DEL MAR BLANC SEMI DOLÇ | ||
Tota la verema es realitza a la nit per assegurar que el raïm entri a baixa temperatura evitant així l'oxidació i conservant les aromes fresques. Els raïms es fermenten en dipòsits d'acer inoxidable a 16º C, per aconseguir vins amb gran aroma i sabors delicats. La fermentació alcohòlica durarà uns 15 dies, després se seleccionen els millors dipòsits per a l'embotellament. | Tota la verema es realitza a la nit per assegurar que el raïm entri a baixa temperatura evitant així l'oxidació i conservant les aromes fresques. Els raïms comencen a fermentar en dipòsits d'acer inoxidable a 16º C, fins que arriba al contingut de sucre residual desitjat i es para la fermentació, deixant un producte dolç com a resultat | ||
CAIXA DE 6 AMP. | CAIXA DE 6 AMP. |
VI SEÑORIO REAL BLANC D.O. RUEDA | |||
De color groc palla amb lleugers rivets verdosos, net i brillant. Guanya expressivitat al nas barrejant-se aromes varietals com el fenc acabat de tallar, fonoll, amb aromes típiques de les fruites tropicals com la pinya, guaiaba i mango. A la boca és explosiu, afruitat i untuós, amb un final molt afruitat, llarg i sedós. Recomanat per a marisc i peix. | | El raïm que s'utilitza és de les varietats ull de llebre i carinyena. Primer es desrafa i esprem. A continuació les pellofes maceren amb el most, extraient així el color i aromes desitjats i es descuba passades unes sis hores. La fermentació acaba en dipòsits d'acer inoxidable sotmesos a un control de temperatura estricte fins a acabar tots els sucres. | |
CAIXA DE 6 AMP. | CAIXA DE 6 AMP. |
PREUS AMB I.V.A. INCLÒS | ||
PREUS AMB I.V.A. INCLÒS | ||
AVÍS IMPORTANT No deixi per a última hora la seva comanda.El TRANSPORT NO ESTÀ INCLÒS en el preu del producte. | ||