INFORMACIÓ

¿Com comprar?

Comprar a través de Comada online és molt senzill; des de la pàgina comandes de la nostra web podrà demanar qualsevol  producte i  quantitat especificant  com més  l'hi  agradi  ens  cas  de  producte  fresc. Al finalitzar la seva comanda haurà de confirmar amb el botó “enviar” i facilitar-nos les seves dades i l’horari d’entrega.

Si vostè ho prefereix també pot realitzar la seva comanda trucant al telèfon :937 266 417.

A través del nostre servei d’atenció al client podrà consultar-nos qualsevol dubte dirigint-se a at.clients@autoserveicarme.cat o també a través del telèfon 937 266 417.

Existeix una compra mínima?

Sí , perquè puguem preparar i lliurar-te la teva comanda a domicili cal que arribi als 40€.
Recollida en el establiment cap compra miníma.

El preu inclou el transport?

Si la seva comada supera els 60€ a tot SABADELL no hi ha cap cost adicional de transport, si pel contrari no supera aquesta quantitat es cobraran 5€ de transport que aniran inclosos al preu final de la comada.consulteu despeses.


En el cas que un client (mateix nom i mateixa direcció) realitzi dues o més comandes
en un mateix dia, implicant dos o més repartiments, es facturaran les despeses d'enviament per a cada una de les comandes realitzades

Com es realitza la meva comada?

Una vegada ens arriba la seva comanda confirmada nosaltres procedim a la seva preparació el mateix dia d’entrega que vostè hagi seleccionat per tal que els productes que rebi siguin frescos del dia.

Qui porta la meva comada?

Els nostres repartidors li faran arribar la seva comada transportant-lo sempre a les nostres furgonetes.

Quan arriba la meva comanda?

Els nostres horaris d’entrega es divideixen el franges horàries de dues hores. Vostè selecciona quina s’adapta millor a les seves necessitats.

Els productes estan garantits?

Garantim sempre la qualitat dels nostres productes. Si vostè rep un producte en mal estat li abonarem a la següent compra. I vostè només paga quan està conforme amb el gènere que li servim.

Productes de volum limitat?

  IMPORTANT  Productes de volum limitat.
  Les aigues son productes limitats al servei a domicili
  a 6 pack-6 unitats o bé 9 garrafes. per client i dia.  
  *** EXCEPTE EDIFICIS DE DIFÍCIL ACCÉS O SENSE ASCENSOR

Edificis de difícil accés o sense ascensor?

***En aquells casos que hi hagi dificultats per accedir a la direcció o no tingui ascensor, és important que ens ho comuniquis.
D'aquesta manera, nosaltres podem organitzar el repartiment per donar-te el millor servei possible.
En cas que hi hagi obstacles que dificultin el lliurament de la comanda o que posin en perill la integritat física del repartidor, AUTOSERVEI CARME es reserva el dret a no lliurar-buscant una altra alternativa de lliurament o en última instància anul·lant la comanda.

Com utilitzen les meves dades personals?

La protecció de dades personals.

D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 i RD 1720/2007 de Protecció de Dades mitjançant l'acceptació de la següent clàusula, consent expressament que les seves dades, proporcionats directament a AUTOSERVEI CARME. siguin recollides i tractades en un fitxer titularitat de AUTOSERVEI CARME., amb domicili al C/Alguersuari i pascaual ,71
08203-Sabadell (Barcelona). Aquestes dades han estat recollides amb la finalitat de prestar un servei adequat com a client i gestionar els serveis de venda i lliurament a domicili, així com per mantenir-lo informat de les futures promocions comercials.
Les seves dades personals estan subjectes a la política de confidencialitat i no seran cedides a altres empreses sense el seu consentiment.
Així mateix, i pel present acte el client dóna el seu consentiment exprés perquè totes les dades personals contingudes en el present formulari o en qualsevol dels seus annexos, pròrrogues o modificacions, així com les dades personals que puguin sorgir al llarg de la relació amb nosaltres, puguin ser tractats per AUTOSERVEI CARME.

En tot moment el client podrà exercir els drets reconeguts en la Llei i en particular, els d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició,de conformitat amb el que estableix la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal, dirigint-se personalment al domicili de AUTOSERVEI CARME. a l'adreça indicada o enviant un correu electrònic a info@autoserveicarme.cat , o tel: 937 266 417 identificant-se convenientment.

Quina és la forma de pagament?

Vostè pot realitzar el pagament en el moment de rebre la comada. Li pot pagar al nostre repartidor al comptat. efectiu o targeta de crèdit.

Què passa si no estic a casa?

El nostre transportista intentarà posar-se en contacte amb vostè. Si això no es possible li deixarem una nota a la bústia conforme hem anat a entregar la seva comanda.

Si vostè ha autoritzat a algú per recollir la seva comanda li deixarem el gènere a la persona autoritzada.